Contact

Gemeentebelang is een Deventer kiesvereniging die al meer dan 75 jaar actief is in de lokale politiek. Wij zetten ons in voor de leefbaarheid van de inwoners in de historische stad en het levendige buitengebied. Sinds de gemeentelijke herindeling in 2005 is Gemeentebelang in de  Deventer gemeenteraad vertegenwoordigd. De fractie heeft vier zetels.

Financiële middelen worden gebruikt om burgers bij de gemeentelijke politiek te betrekken, onder meer voor de financiering van de vierjaarlijkse verkiezingscampagne voor de gemeenteraad. De bestuursleden van Gemeentebelang werken onbezoldigd. Het werven en de besteding van de financiële middelen worden jaarlijks op de algemene ledenvergadering verantwoord.

Gemeentebelang vindt het contact met de leden en de overige inwoners van Deventer heel belangrijk. Voorafgaand aan onze fractiebijeenkomsten, zetten we de deur graag voor u open! Wilt u iets aan ons kwijt? Een zorg, een probleem, een punt van aandacht of misschien ook wel een steunbetuiging. Als wij u niet meteen zelf kunnen helpen, komen we er later op terug of kunnen wij u misschien in contact brengen met mensen, die mogelijk iets voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom op onze inloopavonden, van 19.30 uur tot 20.00 uur.

Wilt u één van onze inloopavonden bezoeken? Een spontaan bezoek mag altijd! Wilt u meer weten, neem dan contact op met één van onze raadsleden of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk kunt u ook voor andere zaken, vragen of opmerkingen, contact opnemen met de leden van de fractie of het bestuur. 

Raadsleden:

Alie Zandstra, fractievoorzitter, 0570 – 542761, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wijkcontactpersoon voor het buitengebied

Marcel Elferink, 0570 – 542992, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon voor wijk 1: Binnenstad/De Hoven

Harry ten Have, 06-51346628, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon voor wijk 3: Voorstad

Erik Stegink, 06-53509938, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon voor wijk 2: Zandweerd

Marco Schoemans, 06-51855647, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon voor wijk 6: Colmschate Noord/Vijfhoek en wijk 7: Colmschate Zuid

Wilma Schreur, 06-21572734, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon voor wijk 5: Keizerlanden/Borgele Platvoet

Bas van Swighem, 06-20390042, (sinds 21 september 2016) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contactpersoon voor wijk 4: Rivierenwijk

Erik Smeenk, fractievolger, 06 28946468, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wethouder:

Liesbeth Grijsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur:

Voorzitter: Willem Janssen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Louise Trompert, Hunneweg 4, 7433 RS Schalkhaar, 0570-531352, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Luuk Hettinga, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen bestuurslid: Maria Aarnink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen bestuurslid: Karin Lueks, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief en nieuwsflitsen:

Speciaal voor de leden brengt Gemeentebelang regelmatig een nieuwsbrief uit met onder meer actuele informatie over het bestuur en de fractie. Daarnaast informeren we u via “Gemeentebelang Flits” meteen over belangrijke ontwikkelingen. Zo bent u als lid als eerste op de hoogte van Gemeentebelang-nieuws. De nieuwsbrieven worden op verzoek ook per post verstuurd, de flitsen gaan alleen digitaal de deur uit. Meld u nu aan bij het secretariaat via onderstaande knop

Heeft u opmerkingen over de inhoud of tips, neem dan contact op met Steffie Schoemans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Internet:

Steffie Schoemans, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wout Brandsma, webbeheer en vormgeving 

Gemeentebelang Deventer

X